Més de mil inscrits a la Four Factors d’Igualada l’11 d’octubre

28-09-2015

La cursa dels elements, la Four Factors de l’11 d'octubre, portarà més emocions, més obstacles i més opcions per fusionar-se amb l'aigua, la terra, l'aire i el foc. Després de l'èxit de l'edició del 2014 on més de 1.000 runners van gaudir de l'esdeveniment estrella del festival Esport i Natura d'Igualada, la Four Factors torna en dues versions de 4 i 8 kilòmetres i en aquests moments ja s'han superat els 1.000 inscrits i els dorsals s'estan a punt d'esgotar.


La Four Factors és una cursa contra els 4 elements on l'objectiu no és altre que superar-los. L'aigua, la terra, l'aire i el foc apareixeran en els dos circuits en fortes pujades i baixades de terra, cortines d'aigua, de foc i de vent, fang, aigua a pressió i pendents relliscoses. 

L'organització està treballant i experimentant en la principal novetat de la Four Factors, les textures i els colors del fang i endurint les pujades infernals.


Una cursa diferent, divertida i apassionant que tindrà lloc dins el Festival Esport i Natura d'Igualada, el festival del outdoor amb activitats per a tota la família.

Més de mil inscrits a la Four Factors d’Igualada l’11 d’octubre