La Four Factors fa vibrar més de mil corredors al festival Esport i Natura d’Igualada

12-10-2014

El nou concepte de córrer superant els elements ha començat amb força a Igualada amb més de mil participants disposats a fer front a la terra, l’aigua, l’aire i el foc en un circuit de 6 kilòmetres. La Four Factors ha estat el plat fort de l’Esport i Natura d’Igualada i ha fet les delícies dels corredors amb un traçat dissenyat per saciar els més aventurers.  

Els corredors havien de superar murs naturals de terra de galera amb diverses opcions de dificultat abans de tornar a entrar al recinte d’Esport i Natura on es concentraven la resta de proves del circuit. En aquest punt els corredors s’han trobat amb pistes enfangades, murs de terra, piscines d’aigua enfangada, ràfegues d’aire i als diables de Mal-Llamp d’Igualada que llançaven foc al so dels tabalers.

Tot i que la majoria de corredors participen atrets pel caràcter festiu i aventurer de la prova, també hi ha espai per a la competició. Javier Ojeda ha sigut el més ràpid amb diferència, tan sols li han calgut 19 minuts i 52 segons per completar el circuit. Oscar Gonzalez, ha entrat segon amb un temps de 22 minuts i 21 segons i Carlos Fernández entrava tercer amb 25 segons de diferència.Entre les dones també hi ha hagut clara guanyadora. Ninfa Estela Chávez ha superat totes les proves amb un temps de 24 minuts amb 33 segons. Laia Rius ha sigut la segona amb 29 minuts i 5 segons i Clara Ferrer ha arribat a meta tercera.

L’aliança de l’ésser humà amb la natura a través dels quatre elements ha inspirat una nova marca de roba esportiva: Four Factors Sportwear. Four Factors oferirà tant a professionals com a a amateurs l’equipació necessària per tal de gaudir al màxim de l’esport a l’aire lliure amb dissenys personalitzats.La Four Factors fa vibrar més de mil corredors al festival Esport i Natura d’Igualada