INSCRIPCIONS GRATUÏTES A LA KIA RACE DE SANT FRUITÓS DE BAGES DEL 7 D’OCTUBRE

20-09-2018

El dia 7 d’octubre torna la cursa d’obstacles dins dels Benet Games

Un any més arriben els Benet Games a Sant Fruitós del Bages, un festival d’esports, natura i música a l’aire lliure amb una previsió de més de 20.000 assistents durant tot el cap de setmana. 

El festival s’ubicarà a les zones del Bosquet, la Plaça Alfred Figueras, la piscina municipal i el camp de futbol. 

Els Benet Games és un gran festival per a tota la família que s’ha consolidat a Sant Fruitós de Bages amb un nombre amplíssim d’activitats i proves esportives que fan gaudir a tots els participants, no només del Bages, sinó de comarques veïnes que s’hi acosten convertint Sant Fruitós del Bages en la capital de Catalunya de la diversió en família durant aquell cap de setmana. 

Entre les moltes opcions que ofereix el festival destaca la Kia Race, una prova d’obstacles, molt divertida que fa gaudir, les famílies i grups d’amics Es tracta de dues opcions de curses de 14 o 5 km. La de 14 km també anomenada Wild, és la suma d’un recorregut d’uns 5 km per superar diversos obstacles que representen la lluita contra els diferents elements de la natura més un recorregut de 9 km fins completar els 14 finals, que transcorren totalment pels espais naturals propers a Sant Fruitós. Aquesta opció és cronometrada i va dirigida als més intrèpids i preparats físicament, tot i que tothom la podrà realitzar fins i tot caminant si ho desitja. La de 5 km és oberta i accessible a aquells que simplement busquin divertir-se superant els obstacles mencionats lluitant contra la natura i en aquest cas no hi ha cronòmetre. 

Els nens també tindran el seu espai amb les Supercurses, organitzades conjuntament amb el Club Super 3, els nens participaran en una cursa d’obstacles amb inscripció gratuïta i desprès gaudiran de l’espectacle dels personatges del Club Super 3 en concret la Pati Pla i en Rick.

 

Inscripcions obertes a: www.ticketoci.net fins esgotar places

INSCRIPCIONS GRATUÏTES A LA KIA RACE DE SANT FRUITÓS DE BAGES DEL 7 D’OCTUBRE