El 6 d'octubre torna una nova edició de The Kia Race dins els Benet Games de Sant Fruitós de Bages

02-07-2019

Ja s’acosten novament els Benet Games a Sant Fruitós de Bages, un festival multidisciplinar d’esports, oci, natura i música a l’aire lliure per a tota la familia amb una previsió de més de 20.000 assistents durant tot el cap de setmana. Aquest festival és impulsat per part de l’Ajuntament de Sant Fruitòs de Bages com una manera de donar a conèixer el municipi i les seves possibilitats com a lloc de diversió i gaudi de les famílies.

Aquest és el festival del seu estil més important i amb més visitants de tota Catalunya des de fa anys i s’ubica a la zona del Bosquet, la Plaça Alfred Figueras, la piscina municipal i el camp de futbol de Sant Fruitós de Bages.

L’entorn on s’organitza el festival permet gaudir de la natura més salvatge i espectacular a través d'aquesta divertida i emocionant prova on les ganes de passar-ho bé és la principal protagonista. 

L’activitat més destacada i més multitudinària és The Kia Race, una prova molt divertida, amb obstacles que cal superar, ideal per gaudir en familia o en grup d’amics o empreses. Són dues opcions de curses de 12 o 6 km. La de 12 km és cronometrada i va dirigida als més intrèpids i preparats físicament, tot i que tothom la podrà realitzar fins i tot caminant si ho desitja. La de 6 km és oberta i accessible a aquells que simplement busquin divertir-se superant els obstacles i en aquest cas no hi ha cronòmetre. 

Aquestes curses superen els 1000 inscrits i les inscripcions ja están obertes a www.ticketoci.net

 

El 6 d'octubre torna una nova edició de The Kia Race dins els Benet Games de  Sant Fruitós de Bages