Diversió i obstacles per a 1.800 corredors al festival Esport i Natura d’Igualada

11-10-2015

El concepte de córrer superant els elements ha arrelat amb força a Igualada amb 1.800 participants disposats a fer front a la terra, l’aigua, l’aire i el foc en dos circuits de 4 i 8 kilòmetres. La Four Factors ha estat el plat fort de l’Esport i Natura d’Igualada i ha fet les delícies dels corredors amb un traçat dissenyat per saciar els més aventurers.

Els corredors es repartien en colors simbolitzant els elements i havien de superar murs naturals de terra de galera amb diverses opcions de dificultat, túnels d’aigua i camins de fang abans de tornar a entrar al recinte d’Esport i Natura on es concentraven la resta de proves del circuit. En aquest punt els corredors s’han trobat amb més pistes enfangades, murs de terra, piscines d’aigua amb diferents textures de fang, ràfegues d’aire i foc.

Tot i que la majoria de corredors participen atrets pel caràcter festiu i aventurer de la prova, també hi ha espai per a la competició. A la cursa de 8 kilòmetres el més ràpid ha sigut Esteve Camps, amb un temps de 38:17, acompanyat al podi de Jordi Gabarrós i Josep Rubió. En categoria femenina la victòria ha estat per Marta Segura  amb 52:11 seguida d’Èlia Compte i Sofie Olsson. A la Four Factors de 4 kilòmetres la victòria ha estat per a Àlex Cerón amb 20:00, la segona posició ha estat per a Joan Palau i ha completat el podi Marc García. En fèmines, Carlota Díaz-Guerra s’ha proclamat guanyadora i l’han acompanyat al podi Jana Roca i Lili Cortessi. L’equip més nombrós ha sigut el Califòrnia Runners amb 81 participants.

El balanç del festival Esport i Natura que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Igualada, ha superat totes les expectatives amb la presència de 28.000 visitants que han gaudit de les diferents activitats a l’aire lliure per tota la família que s’oferien.

Diversió i obstacles per a 1.800 corredors al festival Esport i Natura d’Igualada