KIA RACE - SANT FRUITÓS DE BAGES

  • DESCRIPCIÓ
  • SERVEIS
  • RECORREGUTS
  • HORARIS
  • INSCRIPCIONS
  • COM ARRIBAR

 

 
Dia: diumenge 7 d’octubre
Lloc: Sant Fruitós del Bages
Distàncies: Wild (16km), 10km, 4 km o Kids (1’8km)
 
The Kia Race tindrà lloc a Sant Fruitós de Bages en el marc dels Benet Games, un festival d'esport, natura i música a l'aire lliure. Aquest entorn permet gaudir de la natura més salvatge i espectacular a través d'una divertida i emocionant prova on les ganes de passar-ho bé és és la principal protagonista. 
 
No deixis perdre la oportunitat de compartir amb els teus amics i familiars una autèntica experiència amb més fang i agua que mai! Prepara't per descobrir un entorn únic i embrutar-te com mai no ho has fet!
 
Vine i diverteix-te amb els quatre elements escollint la distància que més t’agradi. Wild (15km), o 5 km. Quina és la teva?
 
 
 
 

 

Serveis:
- Servei de guarda-roba
- Servei de dutxes al finalitzar la prova
- Pàrquings habilitats

 

El 7 d’octubre a Sant Fruitós de Bages torna la KIA RACE, una divertida prova on intervenen els 4 elements (aigua, terra, aire i foc) i amb 4 distàncies més salvatges, divertides i emocionants. Tria la distància que més s'adapti a tu!

KIA RACE 4km

Inicia’t a les curses i passa't-ho bé amb la distància més curta.
 
Recorregut de 4 quilòmetres amb escassos 100 metres de desnivell positiu acumulat. Sortida per pista ampla que porta fins a l'entrada del circuit de 2km. amb corriol i constants pujades i baixades. que després ens conduirà a la part final on trobarem obstacles de fang de diferents colors, cortines d’aigua polvoritzada i muntanyes de terra a superar. L’element aire estarà integrat amb les cortines d’aigua polvoritzada i l’element foc a la sortida amb cremadors de globus aerostàtics. 
 
Edat: a partir de 12 anys
 
*Modalitat no cronometrada
 

THE KIA RACE 10km*

Posa a prova la teva resistència a través de 10 quilòmetres salvatges.
 
Recorregut de 10 quilòmetres i 200 metres de desnivell positiu acumulat. Sortida per pista ampla que porta fins a la part de riu que es creuarà a través de diferents passos d’aigua. De tornada, passem per un corriol que ens conduirà a la part final on trobarem obstacles de fang de diferents colors, cortines d’aigua polvoritzada i muntanyes de terra a superar. Indicat per a persones que tenen més ganes de córrer. Nous trams més salvatges durant el recorregut per conèixer l'entorn natural de Sant Fruitós de Bages.
 
Edat: a partir de 16 anys.
 
*Aquesta cursa té un desnivell positiu acumulat de 200m i recomanem estar una mica en forma i estar acostumat a fer curses de 10km. MODALITAT CRONOMETRADA
 

THE KIA RACE WILD*

Salvatge, espectacular, dura i divertida. T'animes? 
 
Recorregut de 16 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu acumulat. Sortida per pista ampla que porta fins a la part de riu que es creuarà a través de diferents passos d’aigua. Seguirem pel tram més salvatge de la prova amb 4km de riera seca amb petits passos d’aigua i grans pedres a superar. Al final de la riera, pujarem 200m de desnivell de cop per un corriol que ens portarà a la baixada direcció al monestir de Món Sant Benet. Abans d’arribar al monestir trobem un corriol tapat per la vegetació i l’espectacular llera del riu. De tornada, passem per un corriol que ens conduirà a la part final on trobarem obstacles de fang de diferents colors, cortines d’aigua polvoritzada i muntanyes de terra a superar. Indicat per a persones que tenen més ganes de córrer. Nous trams més salvatges durant el recorregut per conèixer l'entorn natural de Sant Fruitós de Bages.
 
Edat: a partir de 18 anys.
 
*Aquesta cursa té un desnivell positiu acumulat de 400m i recomanem estar en bona forma i estar acostumat a fer curses de muntanya. MODALITAT CRONOMETRADA

Si voleu competir i ser cronometrats en les curses de 10 i 16km, podeu agafar la opció de DorsalXip per 2€ i a la vegada optar pels premis dels guanyadors absoluts masculins i femenins

              
 

 

Dissabte 6 d’octubre de 2018

Entrega de dorsals:

De 11:00h a 20:00h - Entrega de dorsals (Kids, 4Km, 10Km i WILD)
Lloc: Plaça Alfred Figueres - St. Fruitós de Bages

Diumenge 7 d’octubre de 2018

Entrega de dorsals:

De 08:00h a 09:30h - Entrega de dorsals Kids
De 08:00h a 10:30h - Entrega de dorsals 4Km / 10km / Wild

Horari de les sortides:

10:00h - Sortida Kids
11:00h - Sortida Wild i 10km (modalitat competitiva)
11:05h - Sortida 4km (modalitat no competitiva)

Lloc: Plaça Alfred Figueres - St. Fruitós de Bages

Escalfament KIA RACE: uns 20 minuts abans de la sortida, hi haurà un escalfament en grup a càrrec del gimnàs Vela Club Fitness a l'escenari principal situat al costat de l'arc de meta.

 

Obertura d'inscripcions es podràn fer pròximament a la pàgina oficial de TicketOci.

La inscripció inclou:

                             

- Samarreta Kia Race

Escalfament dirigit

- Avituallament

- Aigua, fang, escuma, pujades, terra, més fang i molta diversió

- 2 Benets per utilitzar als Benet Games amb tota la família

Serveis mèdics

- Assegurança