BUFF EPIC RUN BY KIA

  • DESCRIPCIÓ
  • RECORREGUT
  • HORARIS
  • INSCRIPCIONS

Com tot a la vida, la Buff Epic Run també te una història i una evolució.

Aquesta aventura va començar el 21 de desembre del 2008 on més de 1000 participants teníeu ganes de viure amb nosaltres la original proposta de la Buff Epic Run, i any rere any, més de 25.000 persones heu  volgut participar d’aquesta experiència vestits de tots colors, de súper herois, de ballarines, d’animals, de polítics o de qualsevol cosa que heu trobat per casa.

Els primers anys es valorava tant el temps que es feia com el passar-ho bé, però poc a poc ens vareu anar demostrant que el més important de la Buff Epic Run, era anar a passar-ho bé amb família, amics, enemics, companys de feina, sols o mal acompanyats.

El Castell de Montjuïc va ser l’escenari de les primeres edicions, però el gran nombre de participació ens feia canviar d’ubicació a l’any 2014 amb una millora de la capacitat i els accessos que va ser molt ben valorat per tots vosaltres.

La música sempre ha estat un punt molt important de la Buff Epic Run, han estat amb nosaltres diferents grups de tabalers, grups de música en directe i disc-jockeys, que amb els vostres balls i coreografies han deixat molts moments inoblidables.

Doncs si, la Buff Epic Run compleix 10 edicions i segueix amb la seva evolució, i evidentment deixant empremta en aquesta història que va començar el 21 de desembre del 2008.

Per aquesta edició 2017, que serà el dissabte 16 de desembre, tenim moltes novetats.

La primera serà la ubicació, que amb aquella mateixa intenció de l’any 2014 de millorar l’espai, i després de valorar diferents ubicacions, es trasllada la Buff epic Run al Forum. Un Forum amb una part d’elements arquitectònics espectaculars, ideals pels nous obstacles de la Buff Epic Run, i una part de palmeres i platja amb la possibilitat d’un ambient més tropical i festiu.

Les dues parts d’aquesta proposta de recorregut al Fòrum, sempre amb el mar de fons i unes vistes espectaculars que us faran parar en més d’un punt per gaudir-ho!

Novetat també amb els obstacles. Aquest any acompanyaran als obstacles tradicionals del camió de palla, la bassa de fang, l’escuma i els pneumàtics entre d’altres, uns nous obstacles pensats i dissenyats per l’espai del fòrum que podreu veure en 3D dins del mapa interactiu que hem preparat per aquesta nova edició i que mica en mica us anirem presentant obstacle per obstacle.

La música no serà una novetat però si que serà més present que mai, amb espais d’ambientació musical durant el recorregut amb animació de disc-jockeys reconeguts, i l’animació en directe de la sortida i l’arribada, donarà pas a la festa final de cel.lebració d’aquestes 10 edicions.

Un vermut popular gentilesa de vermut “El Bandarra” serà la part més festiva de la jornada on podreu ballar al ritme de la música de ràdio Flaixbac amb el Carles Perez, l’Andreu Presas i el Gran German que ja hauran donat el tret de sortida abans de començar la Buff Epic Run 2017.

S'hi pot participar sol o en equip i amb disfressa o sense
NOTA: Edat mínima 16 anys

*Pròximament més informació

*Pròximament més informació

*Pròximament